NRT2023

Praktische Info - Mobiliteitsplan

Voor een optimale doorstroming van het verkeer werd een spreidingsplan geïmplementeerd en is het daarom van cruciaal belang om volgende aanrijroutes te gebruiken.

Alle Provincies

Eens op de Stevoortse Kiezel zullen er, afhankelijk van de weersomstandigheden, omleidingen en verkeersstromen voorzien worden. Om de voertuigen op hun respectievelijke parkings te krijgen zullen de vrachtwagens sowieso gescheiden worden van de voertuigen met trailers en kleine vrachtwagens, houd hier dus rekening mee bij het laden van paarden en materiaal.

De personenwagens zullen via een omleiding naar een aparte parking geleid worden vanwaar de bezoekers te voet naar het wedstrijdterrein zullen gaan.

Er zullen voldoende wegwijzers en parkingwachters voorzien worden, gelieve hun aanwijzingen nauwgezet op te volgen.

Provincies Antwerpen & West-Vlaanderen

Aanrijden via de E313 Antwerpen-Luik en afrit 27 ‘Hasselt-West’ nemen. Op het Kruispunt aangekomen, het meest rechtse voorsorteervak kiezen om rechtdoor te rijden in de richting van het Woutershof (richting Stevoort N739). Op het laatste kruispunt zal het verkeer, indien nodig, geregeld worden door de politie.

Provincies Brabant & Oost-Vlaanderen

Aanrijden via de E314 Leuven-Hasselt en afrit 26 ‘Lummen-Centrum’ nemen. Vanaf hier de LRV- wegwijzers volgen via N717 richting Lummen en vervolgens de N725 – N2 richting Hasselt. Op het kruispunt met de N739 rechts afslaan in de richting van het Woutershof (richting Stevoort N739). Op het laatste kruispunt zal het verkeer, indien nodig, geregeld worden door de politie.

Provincie Limburg

Aanrijden via uw gewoonlijke route naar het Woutershof.